Hästfilmer

Har du sportlov och inte mycket att göra? Varför inte kolla lite hästfilmer? 
 
WAR HORSE
Filmen inleds med den fantastiska vänskapen mellan en häst kallad Joey och en ung man vid namn Albert, som tämjer och tränar honom. När de tvingas isär följer filmen den extraordinära resa som hästen kastas ut på då han arbetar sig igenom första världskriget och förändrar och inspirerar människor som han möter på vägen - både i brittiska kavalleriet, tyska soldater och en fransk bonde och hans dotterdotter...
 
Klicka HÄR för att se den gratis och utan nedladdning!
 
 
Flicka: Country Pride - Flicka 3
FLICKA: Country pride
Medan pojkflickan Kelly Jenkins kompisar uppslukas av sms och mode känner sig Kelly utanför. Men det är inte allt – hennes mamma Lindy har problem med sin hästgård, och enda chansen att rädda den är genom att vinna den kommande ryttartävlingen. Kelly är fast besluten att hjälpa sin mamma och börjar träna Flicka – en vildhäst som ägs av nye stallchefen Toby. Om Kelly kan göra en vinnarhäst av Flicka, kanske hon också kan återfå sitt självförtroende – och gården. Lindy måste bara våga lita på Flicka och sitt eget hjärta. Filmvärldens mest älskade häst är tillbaka i detta inspirerande äventyr om vänskap och om tron på sig själv, som kommer att älskas av hela familjen!
 
Klicka HÄR för att se den gratis och utan nedladdning!
 
 
Meddela gärna vad ni tyckte om Flicka filmen för den har jag inte sett än. 
 
/Linn

Kommentarer
Postat av: Strömma (Gustav Erik Strömberg)

Flicka filmerna är ju klockrena allihopa!!! Har dock inte sett 3:an så jag fick genant ngt att göra bra att man kollar till här ibland fortsätt erat grymma arbete ha de gött!

2013-02-22 @ 23:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0