Åsiktsinlägg, eller bara töntigt?

Jag tycker det är så fruktansvärt fel när jag ser "åsiktsinlägg" som bara går ut på att kalla folk för saker och försöka provocera. Det är så lågt och genomskinligt.
 
Man skriver att den gör si, vilken idiot. Den andra gör så, den fattar ju ingenting. Speciellt på flera bloggar har jag läst om ponnyakuten. Jag tycker att Linn skrev ett jättebra inlägg om det, utan att singla ut just en person så skrev hon om helheten.
 
Flera andra bloggar har gjort tvärt om. Skrivit om just HENNE med det problemet, eller att HON var för sådär för sin ponny. Vad är grejen? Det är så himla fjantigt och barnsligt att inte kunna uttrycka sig moget.
 
När man kallar folk för idiot, inte fattar något, efterbliven osv, så är det inte åsikter. Det är att skriva om en viss person, alltså att hänga ut någon. Alla kan kolla ponnyakuten och lätt se vem man menar. Det som skulle vara ett åsiktsinlägg blir alltså internetmobbing, att hänga ut någon som ett samtalsämne, fritt fram att kasta sina åsikter på.
 
 
Bara för att man har en blogg, är på TV eller what ever, så ger det INGEN rätten att skriva vad man tycker om den personen. Tänk er själva att vara ett ämne som folk skriver precis vad de vill om. Idiot, borde inte rida, inget hästvett osvosv. Om just DIG.
 
Man kan tycka exakt vad man vill, men det är inte okej alls att öppet skriva ut det.
 
Ponnyakuten, bloggare, hästar osv. Det gör ont, vem som än skriver de där sakerna.
 
En del borde växa upp och ta tag i sitt eget, och sluta kalla andra för saker. Ingen är perfekt, eller hur?
 
 
/Nathalie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0